Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Домашний персонал в Херсоне"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Домашний персонал в Херсоне"

7 375 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Домашний персонал" по диапазонам зарплаты в Херсоне

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, в отрасли Домашний персонал в Херсоне открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 7.9+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.6+ грн, и 0% с зарплатой 11.5+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Домашний персонал" за последние 12 месяцев в Херсоне

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Херсоне.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Домашний персонал в Херсоне" в 2024 году

Уборщица посудомойщица является наиболее востребованной профессией в Херсоне в отрасли Домашний персонал. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 1. Уровень средней заработной платы у профессии Уборщица посудомойщица равен 7500 грн

Рекомендуемые вакансии

Уборщица в офис ( подработка )
Полиграфическая компания, Херсон, Херсонська область
Для уборки небольшого офиса полиграфической компании (без санузла) срочно требуется Уборщица- возможно пенсионного возраста. С оформлением или без. Оплата на руки - до 8500 грн в месяц. Свободный график - по договоренности. Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья Владимировна
Водитель кат. В,С.
Полиграфическая компания, Херсон, Херсонська область
З/П до 20 000 грн. Режим работы: Пн-ПтТребования: опыт работы водителем, готовность не курить за рулем авто. Описание работы: работа по поручениям в пределах города. Обращайтесь - 050 — б58 — 840З или 09б — 550 — 45З1 - Наталья Владимировна
Доглядальниця з харчуванням для жінки похилого віку
, Херсон, Херсонська область
Шукаю доглядальницю (50+) за літньою жінкою. 79 років, ходить і частково сама себе обслуговує, м. Херсон, район Таврический. Потрібно дбати, спілкуватись, допомагати в приготуванні їжі, тримати квартиру в чистоті. Можливе харчування разом. деталі по телефону 06******49, 06******99 Ірина.
Уборщик Клининг Бармен Греция
, Херсон, Херсонська область
Відкритий набір в Грецію для жінок, чоловіків, сімейних пар. Приймаємо без досвіду та знання мови.Є перевізник з України. Кількість місць обмежена поспішай забронювати собіБезкоштовна консультація38073333І329Viber|TelegramРобота Официантом або помічник кухаря на островах Греції.Оплатаставка від 1100 € нетто на місяць; 48 000 грн;Графік роботиБез нічних змін!Понеділок-п'ятниця: 7:00—15:00.Обов’язкивідбирає товарвидає замовленняОбслуговує клієнтівПроживаннянадається роботодавцем;гарні умови, в кімнаті проживає 2 людини;Додатково3-х равзове харчування шведський стіл як і у відпочивальниківРобочий одяг та взуття видається від компанії.Медогляд та робочий одяг — безкоштовно.Плюси роботи з нами:Безкоштовна консультація38073333І329Viber|TelegramПряме співробітництво з роботодавцем;Особистий менеджер (зв'язок 24/7);Індивідуальний підбір вакансій;Офіційне працевлаштування;Особистий перевізник;Обслуговуємо клієнтів по обидві сторони кордону.Ліцензія Міністерства соціальної політики України № 223 від 15.02.2019 року.
Уборщица
ТОВ «Арома Клін», Херсон
Уборщица требуется в магазин Велиарт.   Район Острова График работы: 3/3 дня с 7:00 до 13:00ЗП 520 грн./сменаОплата ежедневно.
Требуеться Сиделка, г. Херсон
, Херсон, Херсонська область
Требуется сиделка, для присмотра за пожилой женщиной в городе Херсон, смт Зеленовка.
Робота, без досвіду (работа, без опыта) , комплектувальник
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим!Вашими основними обов’язками будуть:Здійснення передпродажної підготовки товарів.Збір та комплектація товарів за замовленнями.Забезпечення чистоти та збереження обладнання.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовна розвозка працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Знижки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Місце роботи – Ушакова 49, ЦУМ (центр)
Робота, комплектувальник online-замовлень (Работа,без опыта)
У нашій великій батьківщині завжди раді талановитим та наполегливим!Вашими основними обов'язками будуть:Здійснення передпродажної підготовки товарів.Збір та комплектація товарів за замовленнями.Забезпечення чистоти та збереження обладнання.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовне розвезення працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег та керівників у адаптації новачків.Пишайтесь роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтесь особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Скидки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кофе).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтесь до «Сільпо»!Місце роботи – Ушакова 49, ЦУМ (центр)
Требуется Сиделка для пожилой женщины, г. Херсон, смт. Зеленовка.
Требуется человек который будет присматривать за пожилой женщиной: помочь поменять подгузник, приготовить и покормить, дать лекарство, минимально следить за порядком в доме и находится как можно дольше времени рядом. ( условия очень простые ), вода, свет, газ - есть, старенький дом.