Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Гид в Херсоне"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Вакансія автомийник
, Херсон, Херсонська область
Відкрита вакансія автомийника. Графік обговорюється, оплата при співбесіді. Можна без досвіду роботи. З вас-бажання працювати та відповідальність, з нас-комфортні умови роботи та гідна оплата.Звертатися по тел. 09*********80 Олександр.
ШУКАЄМО Помічника оброблювача риби!
, Херсон, Херсонська область
Виробництво «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди ПОМІЧНИКА ОБРОБЛЮВАЧА РИБИ.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Патрати та чистити рибу· Підготовлювати до обробкиГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 105,9 грн, а за 1 зміну від 1160 грн.В місяць 16 змін – 18 600 грн, а за 20 змін – 21 080 грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання.
Інспектор прикордонної служби
Херсонський прикордонний загін, Херсон
Вимоги, побажання: Херсонський прикордонний загін запрошує на військову службу за контрактом та по мобілізації!Не зволікай, стань частиною історії України! Долучайся до тих, хто виборює Перемогу вже сьогодні!Херсонський прикордонний загін запрошує на військову службу за контрактом та по мобілізації, для виконання бойових завдань, всіх вмотивованих громадян, які прагнуть мирного та гідного майбутнього для України.Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, вдосконалює систему соціального забезпечення, є соціально відповідальною установою та гарантує:грошове забезпечення (від 20 100 гривень);одноразова виплата за підписання першого контракту в розмірі 22 000 гривень;звільнення від строкової військової служби;кар'єрне зростання, проходження необхідної підготовки в відомчих навчальних центрах;безкоштовна кваліфікована медична допомога у відомчих лікувальних закладах;можливість отримати УБД;грошова винагорода до 100 000 гривень;визначений чинним законодавством соціальний пакет для військовослужбовця, пільги для них та членів їх сімей.Комплектування здійснюється на посади інспекторів прикордонної служби з подальшим проходженням служби в підрозділах охорони кордону в Херсонському прикордонному загоні.Вимоги до кандидатів:громадянин України віком від 18 років;освіта за фахом;придатність до військової служби за станом здоров’я та психологічно-професійними якостями;відсутність судимості.Для юнаків проходження строкової військової служби не обов’язково.Звертатись за телефонами — ...