Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Вечерняя в Херсоне"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Продавець продовольчих товарів, ПІДРОБІТОК , (Подработка )
, Херсон, Херсонська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож, якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми, — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування та консультація ГостейПередпродажна підготовка і викладка товаруКонтроль якості та термінів придатностіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовна розвозка працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Графік роботи гнучкийМісце роботи Будівельників,27А СІЛЬПООтже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до сім׳ї «Сільпо»!
Робота, без досвіду (работа, без опыта) , комплектувальник
, Херсон, Херсонська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим!Вашими основними обов’язками будуть:Здійснення передпродажної підготовки товарів.Збір та комплектація товарів за замовленнями.Забезпечення чистоти та збереження обладнання.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовна розвозка працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Знижки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Місце роботи – Ушакова 49, ЦУМ (центр)
Робота, комплектувальник online-замовлень (Работа,без опыта)
, Херсон, Херсонська область
У нашій великій батьківщині завжди раді талановитим та наполегливим!Вашими основними обов'язками будуть:Здійснення передпродажної підготовки товарів.Збір та комплектація товарів за замовленнями.Забезпечення чистоти та збереження обладнання.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовне розвезення працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег та керівників у адаптації новачків.Пишайтесь роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтесь особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Скидки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кофе).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтесь до «Сільпо»!Місце роботи – Ушакова 49, ЦУМ (центр)