Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Херсоне"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Херсоне"

15 948 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Комплектовщик в Херсоне"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Комплектовщик в Херсоне.

Сравнение средней зарплаты по запросу "Комплектовщик" в Херсоне с основными городами страны

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Комплектовщик" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Уровень заработной платы "Комплектовщик", в других городах

Профессия Комплектовщик является наиболее высокооплачиваемой в Киеве. Уровень заработной платы составляет 15448 грн.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Херсоне

Среди похожих профессий в Херсоне наиболее высокооплачиваемой считается Фрезеровщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Электромеханик с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Обработчик с зарплатой 18500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота, без досвіду (работа, без опыта) , комплектувальник
, Херсон, Херсонська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим!Вашими основними обов’язками будуть:Здійснення передпродажної підготовки товарів.Збір та комплектація товарів за замовленнями.Забезпечення чистоти та збереження обладнання.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовна розвозка працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Знижки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Місце роботи – Ушакова 49, ЦУМ (центр)
Робота, комплектувальник online-замовлень (Работа,без опыта)
, Херсон, Херсонська область
У нашій великій батьківщині завжди раді талановитим та наполегливим!Вашими основними обов'язками будуть:Здійснення передпродажної підготовки товарів.Збір та комплектація товарів за замовленнями.Забезпечення чистоти та збереження обладнання.Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Додатково заробляйте. Обирайте додаткові зміни та заробляйте на «Біржі змін».Додому на таксі. Безкоштовне розвезення працівників після вечірньої зміни.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням потреб магазину та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег та керівників у адаптації новачків.Пишайтесь роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-рітейлерів України.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтесь особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать «Fozzy Group».Їжте смачно. Скидки на власне виробництво для працівників «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кофе).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтесь до «Сільпо»!Місце роботи – Ушакова 49, ЦУМ (центр)